Torsken Brygge Pub

Torsken Brygge

Torsken Brygge Pub

Puben har alle rettigheter og serverer i tillegg pizza med lokalt inspirerte navn og har selvfølgelig en pizza med Wilsgård røykelaks – må prøves! Åpningstidene varierer, puben har egen Facebook side hvor nyheter/informasjon oppdateres fortløpende.

Lokalet har 60 sitteplasser inne og en stor kai platting foran med flere sitteplasser og stort mingleområde.

Det er ogås mulig å leie puben til events, kontakt oss på hello@senjabyheart.no 

Om Torsken Brygge:

Torsken Brygge ble bygd i 1930. Olai Andreassen bygde denne, etter at den tidligere brygga brant.

Olai hadde som plan at brygga skulle bli det mye Mel-lageret som han skulle leie ut til Staten. Han fikk ikke avtalen om mel-lager, så brygga ble brukt til fiskeindustri og lager. Da brygga med kai stod ferdig, var det den kaia i Torsken med størst dybde foran, så de største båtene kunne legg til der.

Brygga hadde fra den ble bygd, to «fisker-rom» hvor fiskerne kunne bo. Her stod det 4 senger pr rom, det var en ovn og en utslagsvask. Sengene var 175 cm lange. Fisker-rommene er i dag hotellrom 101 og 102, har samme størrelse som de hadde originalt, men en del av rommet er i dag brukt til etablering av bad.

Brygga er en «Mannsard-konstruksjon» med det karakteristiske taket som denne konstruksjonen er kjent for. Kaia foran brygga ble fjernet på 60 tallet, og etter dette var det liten aktivitet i bygget. De siste årene stod brygga til nedfalls. Wilsgård kjøpte brygga i 2020, og startet renoveringsarbeidet umiddelbart.  I dag huser Torsken Brygge 5 dobbeltrom og et fellesrom i 2. etasje, 2 dobbeltrom og bar i første.

SENJA_BY_HEART_LOGO_NEGATIVE_RGB