Hvordan reise til oss

Hvordan reise til oss

Det er enkelt å komme til Senja

Langs veien, egen bil/leiebil:

 • Du kan nå Senja hele året med bil via Finnsnes.
 • Du kan kombinere bil og bilferge langs Nasjonalturistvei mellom Tromsø og Senja hele året.
 • Reiser du sommerstid kan du også benytte deg av sommerfergen mellom Senja og Andenes.
 • Bardufoss flyplass er nærmest, med en 1 time og 45 minutters flott kjøretur til Torsken.
 • Tromsø lufthavn og Evenes lufthavn er omtrent 3 timer og 15 minutters kjøretur fra Torsken.


Privat transport: Du kan også bestille privat transport direkte hos oss.

 • Fra Tromsø: Pris 3.500,- pr person, min 2 personer.
 • Fra Finnsnes: Pris 1.500,- pr person, min 2 personer.
 • Fra Bardufoss: Pris 2.500,- pr person, min 2 personer.
 • VIP Mercedes V-klasse fra kroner 15.000,


Sjøveien

 • Hurtigbåten går fra Tromsø sentrum flere ganger pr dag med retning Finnsnes og Harstad. Turen tar ca 1 time og 10 min til Finnsnes by hvor vi kan plukke deg opp. 1 times kjøretur til Senja by Heart.
 • Kommer du fra Harstad, tar båtturen ca 1 t og 20 min.
 • Hurtigruta og Havilas berømte rute langs Norskekysten mellom Bergen og Kirkenes stopper hver dag på Finnsnes kl. 11 på formiddagen på den nordgående ruta, og her kan vi hente dere med bil/buss.


Offentlig transport / Faste ruter

Troms Fylkestrafikk sin reiseplanlegger gir deg mulighet til å sjekke hvordan du enklest kommer deg til Torsken med offentlig transport.

Arctic Route

Daglige avganger i sommersesongen langs Nasjonal turistvei mellom Tromsø, Senja og Lofoten: (15.6.24-31.8.24). Du kan bestille billett til Gryllefjord hvor du kan bli hentet av oss for videre transport til Torsken (må bestilles separat). På disse rutene kan du hoppe av og på langs hele strekningen.

Opplev Senja fra luften

Eksklusiv helikoptertransport for våre gjester som ønsker det beste. Vi tilbyr helikoptertransport fra Tromsø direkte til Torsken på Senja. Dette gir deg en uforglemmelig start på ditt opphold med “Senja by Heart”, og sikrer en reiseopplevelse i særklasse.

Skjønnhet fra oven

Fly over Norges mest spektakulære landskap, hvor fjorder møter majestetiske fjell og hvor havet glitrer i sollyset. Nyt den fantastiske utsikten over Senjas dramatiske kystlinje og uberørte natur fra helikopteret – en opplevelse som tar pusten fra deg.


Luksus og komfort

Vi sørger for at din reise er preget av komfort og luksus. Vårt profesjonelle team sørger for en sømløs og behagelig transportopplevelse, slik at du kan slappe av og nyte reisen fra start til slutt.

Skreddersydde opplevelser

Ved ankomst i Torsken står vårt dedikerte team klar til å ta imot deg og tilpasse oppholdet etter dine ønsker. Vi tilbyr en rekke eksklusive aktiviteter og unike opplevelser som gir deg det beste av hva Senja har å by på.

BESTILL DIN HELIKOPTERTRANSPORT I DAG

Gjør din reise til Senja til noe helt spesielt med vår helikoptertransport. Kontakt oss i dag for å bestille din plass og starte ditt eventyr i luksus og stil. Opplev Senja på en måte du aldri har gjort før – med “Senja by Heart”.

Bestill her