Åpningstid restaurant
Mandag til Torsdag17:00 - 21:00
Fredag og Lørdag17:00 - 22:00
Kjøkkenet åpent til 20:00 (Mandag til Lørdag)
Søndag14:00 - 18:00

"Klassisk nordisk mat med en tvist av senja"

Velkommen til Senja by Heart

Innerst i fjorden, i hjertet av det spektakulære landskapet på Senja, finner du vår lidenskapelige hyllest til nordnorsk matkultur, vår restaurant, Senja by Heart. Vi er stolte over å kunne tilby en kulinarisk opplevelse som gjenspeiler sjelen til denne unike øya, og som har røtter dypt forankret i vår kjærlighet til lokale råvarer.

Vår restaurant er mer enn bare et spisested; den er også et kreativt møtested hvor vi viser lidenskap og dedikasjon til sesongens råvarer. Som våre fantastiske gjester har beskrevet på TripAdvisor er våre retter «en smakfull odyssé gjennom Senjas landskap», og at «hvert måltid er en feiring av nordnorsk kultur og mattradisjoner».

Vi samarbeider tett med lokale bønder, fiskere og produsenter for å sikre at våre retter alltid er laget med de beste ingrediensene som Senja har å tilby. Som en av våre Google-anmeldere så treffende uttrykker det, er våre retter «en ekte smaksopplevelse som tar deg med på en reise gjennom Senjas natur og smaker».

Vår atmosfære er preget av roen fra fjellene og den brusende lyden av havet som omgir oss. Hver detalj i vårt intime, nordisk inspirerte lokale er nøye utformet for å gi deg en varm og innbydende opplevelse. Enten du besøker oss for en romantisk middag for to eller for en gledelig sammenkomst med venner og familie, ønsker vi å dele vår lidenskap for Senja og nordnorsk mat med deg.

La oss varte deg opp med en enestående kulinarisk reise som utforsker de dype smakene og de autentiske råvarene som Senja har å by på. Velkommen til Senja by Heart, hvor maten er laget med hjertet og serveres med kjærlighet.

For å garantere plass hos oss anbefaler vi bord reservasjon. Ettersom vi er en mindre restaurant, så har vi kun mulighet til å ta imot større grupper (8 og over) med forhåndsbestilling av gruppemeny, ta kontakt med oss på restaurant@senjabyheart.no så finner vi ut av dette!

Velkommen til bords!

Previous slide
Next slide
SENJA_BY_HEART_LOGO_NEGATIVE_RGB