Velkommen til Senja by Heart

Opplev essensen av nordnorsk matkultur på Senja by Heart, hvor hver rett er en kjærlig hyllest til Senjas lokale råvarer og spektakulære landskap.

"Klassisk nordisk mat med en tvist av senja"

Innerst i fjorden, i hjertet av det spektakulære landskapet på Senja, finner du vår lidenskapelige hyllest til nordnorsk matkultur, vår restaurant, Senja by Heart. Vi er stolte over å kunne tilby en kulinarisk opplevelse som gjenspeiler sjelen til denne unike øya, og som har røtter dypt forankret i vår kjærlighet til lokale råvarer.

Vår restaurant er mer enn bare et spisested; den er også et kreativt møtested hvor vi viser lidenskap og dedikasjon til sesongens råvarer. Som våre fantastiske gjester har beskrevet på TripAdvisor er våre retter «en smakfull odyssé gjennom Senjas landskap», og at «hvert måltid er en feiring av nordnorsk kultur og mattradisjoner».

Vi samarbeider tett med lokale bønder, fiskere og produsenter for å sikre at våre retter alltid er laget med de beste ingrediensene som Senja har å tilby.

Som en av våre Google-anmeldere så treffende uttrykker det, er våre retter «en ekte smaksopplevelse som tar deg med på en reise gjennom Senjas natur og smaker».

Vår atmosfære er preget av roen fra fjellene og den brusende lyden av havet som omgir oss. Hver detalj i vårt intime, nordisk inspirerte lokale er nøye utformet for å gi deg en varm og innbydende opplevelse. Enten du besøker oss for en romantisk middag for to eller for en gledelig sammenkomst med venner og familie, ønsker vi å dele vår lidenskap for Senja og nordnorsk mat med deg.

La oss varte deg opp med en enestående kulinarisk reise som utforsker de dype smakene og de autentiske råvarene som Senja har å by på. Velkommen til Senja by Heart, hvor maten er laget med hjertet og serveres med kjærlighet.

For å garantere plass hos oss anbefaler vi bordreservasjon. Ettersom vi er en mindre restaurant, så har vi kun mulighet til å ta imot større grupper (8 og over) med forhåndsbestilling av gruppemeny, ta kontakt med oss på restaurant@senjabyheart.no så finner vi ut av dette!

Velkommen til bords!

Bli med på øl- og vinsmaking

Vi kan tilby ølsmaking med ulike nivåer av dybde, fra en rask introduksjon til våre lokalbryggede herligheter, til en mer omfattende smaksprøve med en reise gjennom flere spennende drikkestiler og prosessen bak.

Vi tilbyr også en rekke forskjellige vinarrangementer, som kan passe til dine interesser. Fra uformelle smaksprøver til mer forseggjorte smaksprøver hvor vi kan fokusere på spesifikke områder eller stiler, samt en introduksjon til verden av appelsinvin, som raskt blir trendy i den kulinariske verden!