Konferanse og arrangementer

Wilsgård har omgjort gamle bygninger i Torsken til moderne møte- og eventfasiliteter, omkranset av Senjas natur.

Møter og eventer

Torsken som møteplass

TorskenSenteret er den gamle skolen i Torsken som Wilsgård har renovert og modernisert. Møtesenteret er moderne med lyse luftige møtelokaler, alt du trenger for å gjennomføre tilrettelagte møter. Senjas flotte natur og ett aktivt fiskevær danner en god atmosfære for hygge og sosialt samvær.  Med nyoppussede og moderne overnattingsfasiliteter i stille og mektig natur, gir det rom for refleksjoner. Enten det er venneturer, møter, ledersamlinger eller kurs og konferanser, ønsker vi dere hjertelig velkommen!

Wilsgård Arena, i den gamle produksjonshallen til Torsken Fiskeindustri har vi tilrettelagt for større eventer. En røff, rustikk ramme rundt møter og eventer. Her har vi mulighet for å tilrettelegge for det meste. SenJAkonfernansen 2022 ble holdt her, da hadde vi 220 ungdommer til bankett og 80 fra næringslivet på konferanse. Lokalet kan også benyttes til bryllup og andre eventer.

For god kvalitet på møter trengs det god mat for å fylle på med energi.  Vår populære restaurant tilbyr smaksfulle retter laget av kortreiste lokale råvarer, med en internasjonal vri. Det er naturlig med en omvisning på lakseslakteriet under oppholdet i Torsken, og hva er vel bedre enn å følge opp med en eminent lakse-lunsj eller middag…

Hotellkapasitet

Enheter 19
Sengeplasser 44

Fasiliteter

Restaurant
Pub
Parkering
WiFi
Sauna og Jacuzzi
Trimrom 

Aktiviteter

Øl-/Vin smaking
RIB turer
Omvisning på slakteriet
Guidede el-sykkel turer
Fjellturer
Topptur på ski